cafe de herberg weer van hans van lingen

Hans van Lingen is vanaf 1 december weer de eigenaar van Café de Herberg in Ommen. Hans was al eigenaar van het café van 2009 tot en met 2011. Nu, bijna vier jaar, later koopt hij het terug van Freddy Lugers.

“Ik kreeg er lucht van dat Freddy het Café te koop had staan”, vertelt Van Lingen. “Dus heb ik contact met hem gezocht. Aanvankelijk twijfelde ik nog, maar door de vele positieve reacties van vrienden en bekenden heb ik toch doorgepakt. Ik ben heel blij met deze beslissing en heb er ontzettend veel zin in!”

Het café blijft in grote lijnen hetzelfde. “Wel wil ik er meer van mijn grootste hobby in verwerken, namelijk muziek. Veel live muziek, maar ook muziekgerelateerde dingen. Zo heb ik op 19 december Marco Hovius met band staan, die een ode brengt aan Jimi Hendrix. En ik heb al meer leuke dingen op stapel staan. Ik ga voor kwaliteit en gezelligheid.”

Op zaterdag 6 december is er een open huis voor bekenden, vrienden en belangstellenden. Iedereen is welkom van 17.00 tot 20.00 uur. “Kom gerust even een kijkje nemen. Een hapje en een drankje staan dan klaar.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.