Home / archiefcentraal / brinks stopt staking automaten nog even leeg

brinks stopt staking automaten nog even leeg

Ook willen zij de partijen de tijd geven om tegemoet te komen aan de eisen van de werknemers. Is er binnen anderhalve week geen oplossing, dan komen er nieuwe acties.

Doordat de geldtransporteurs het werk de afgelopen dagen neerlegden, raakten al honderden automaten van met name de Rabobank leeg. Ook in Dalfsen en Ommen waren de automaten leeg. De verwachting is niet dat vanavond alle automaten alweer gevuld zijn. De werknemers gaan namelijk niet overwerken. Vermoedelijk zijn alle automaten over een week weer gevuld.

De medewerkers van Brink’s protesteren sinds afgelopen zaterdag tegen de reorganisatie van Brink’s Nederland. Hiermee verdwijnen namelijk zeshonderd van de duizend banen. Reden voor de reorganisatie is dat Rabobank, de grootste klant van Brink’s, in juli 2015 overstapt naar andere geldtransporteurs.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.