Home / archiefcentraal / autobedrijf knobben opent nieuw bedrijfspand

autobedrijf knobben opent nieuw bedrijfspand

Auto Knobben opent op zaterdag 13 december haar nieuwe bedrijfspand aan de Wilhelminastraat 78 in Dalfsen. Iedereen is welkom op de open dag om de opening te vieren met een hapje en een drankje.

De verhuizing is een mooie stap voor het in 2009 gestarte bedrijf dat de afgelopen vijf jaar in Lemelerveld gevestigd was. “We zijn trots op onze nieuwe huisvesting”, zegt Stephan Knobben over de nieuwe plek met een totaal oppervlak van zo’n 2.800 vierkante meter. “De werkplaats is drie keer zo groot als voorheen, daarnaast kunnen de verkoop auto’s vanuit een showroom worden aangeboden. Bovendien zitten we nu veel centraler, zowel binnen de gemeente Dalfsen als in de regio. Het is een prima zichtlocatie met een goede en betrouwbare uitstraling.”

Auto Knobben heeft klanten uit het hele land dankzij de website, die een zorgvuldig geselecteerd aanbod van kwaliteitsoccasions laat zien. “Als mensen echt iets van hun gading zien, willen ze daar best wat verder voor rijden”, weet Stephan. “De werkplaats heeft uiteraard voornamelijk klanten uit de regio.”

Auto Knobben heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld, waardoor de nieuwe stap mogelijk werd. Naast Stephan zelf, die de in- en verkoop doet, is Harry Knobben verantwoordelijk voor de werkplaats, ondersteund door monteur Roel Schep. Nieuw is het tankstation van Firezone, dat wordt geëxploiteerd door Salland Olie. “Het is een mooie aanvulling op de showroom en werkplaats”, zegt Stephan.

Meer informatie en het actuele aanbod van jonge gebruikte auto’s staat op www. autoknobben.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.