Home / archiefcentraal / arjen bonder nieuwe chef kok mooirivier

arjen bonder nieuwe chef kok mooirivier

Arjen Bonder is de nieuwe chef-kok van hotel Mooirivier in Dalfsen. Bonder komt van Hotel Landgoed Het Roode Koper in Ermelo, waar hij de afgelopen jaren zijn sporen heeft verdiend als chef-kok. Hij volgt Jojan Kersbergen op, die zijn eigen restaurant heeft geopend in Enschede.

Eigenaar van Mooirivier, Francis Hoekendijk, ziet de komst van Bonder als waardevolle versterking van zijn team: “De kennis en kunde die hij heeft ontwikkeld, zijn voor ons een aanwinst. Hij kookt geweldig en kan anderen inspireren. De juiste man om de culinaire ambities van Mooirivier te verwezenlijken”.

Zijn kookstijl van eerlijke en smaakvolle gerechten heeft Bonder al veel lof en waardering opgeleverd. Hij streeft ernaar producten in hun waarde laten en smaken optimaal tot uiting te laten komen.

In zijn nieuwe functie wordt Bonder verantwoordelijk voor de gehele keuken van het viersterrenhotel. Hieronder vallen Restaurant Aan de Oever bij Mooirivier, het Grand Café, de Brasserie en de banqueting.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.