Home / archiefcentraal / agricola dankjewel 2014 welkom 2015

agricola dankjewel 2014 welkom 2015

Als ik persoonlijk terugkijk op het afgelopen jaar dan kan ik stellen dat het een goed jaar is geweest, niet alleen persoonlijk maar ook zakelijk. 2014, het jaar van de gemeenteraadsverkiezingen. Mijn partij “Gemeentebelangen” groeide van 7 naar 9 zetels en ik mocht mijn wethouderschap voortzetten, een functie die ik met veel plezier vervul met als hoofddoel dat het goed wonen, werken en recreëren blijft in de gemeente Dalfsen.

Dit kan alleen in collegiale samenwerking met mijn collega’s, gemeenteraad, ambtelijke organisatie en onze inwoners. Daarnaast zijn vele mooie projecten in de gemeente gerealiseerd waar wij als inwoners best trots op mogen zijn.

Voor mij persoonlijk was 2014 een jaar die wij als gezin en familie in goede gezondheid mochten doorbrengen. Onze beide dochters zijn afgestudeerd en hebben een baan hebben gevonden.

Kortom 2014 was een jaar waar we dankbaar op terug zien.

2015 treed ik positief tegemoet. Er is nog veel te doen in de gemeente Dalfsen. Wij als college zullen veel tijd en aandacht moeten besteden aan de decentralisatie van het sociaal domein, door onze rijksoverheid naar de gemeente, om dit in goede banen te leiden. Daarnaast zijn er in de dorpen van de gemeente Dalfsen veel ruimtelijke plannen die in samenspraak en inbreng van de inwoners in voor bereiding zijn of ten uitvoer worden gebracht, met als doel, het behoud en versterken van de vitaliteit, leefbaarheid en toekomstbestendigheid van de dorpsgemeenschappen.

Persoonlijk hoop ik in 2015 wederom veel werkplezier te hebben en in goed overleg met alle partijen en inwoners te mogen samenwerken. En vooral dit in goede gezondheid te mogen doen. Deze gezondheid, geluk en voorspoed wens ik iedereen van ganser harte toe.

Klaas Agricola

Wethouder gemeente Dalfsen

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.