afsluiting jubileumjaar tibben nog meer acties

Het was afgelopen jaar voor Tibben vloeren gordijnen zonwering in Nieuwleusen een mooi jaar. “We kunnen trots terugkijken op dertig jaar woninginrichting en wij hebben dit goed gevierd met onze klanten. Het was een feestjaar.” Arvid Tibben is tevreden. In de afgelopen dertig jaar is Tibben gegroeid als specialist, maar het uitgangspunt, een winkel zonder poespas, is gebleven.

“Als een klant tegen ons zegt: ‘ik overzag alles niet meer, maar nu jullie zijn geweest is het echt af. Ik voel mij nu thuis in mijn eigen huis’, dan is dat een van de grootste complimenten die je kunt krijgen”, vertellen Arvid Tibben en Chantal Everaardt. “Want daar doet Tibben het voor, het thuisgevoel creëren.”

Enthousiasme en vakkennis

“Onze kracht is de combinatie van vakkennis en enthousiasme. In onze grote showroom ziet en voelt een klant het product. Het advies dat wij geven in de winkel en thuis wordt door de klant als heel prettig ervaren. En wij krijgen zo een goed gevoel bij wat de klanten willen”, zegt Arvid.

Als jonge ondernemers richten zij zich op een breed publiek. Ook jonge klanten weten de weg naar Tibben te vinden. “Chantal houdt zich bezig met de social media van ons bedrijf. Onze website, Facebook- en Twitter-accounts laten niet allen ons assortiment en acties zien, maar juist onze medewerkers en natuurlijk foto’s van het werk dat wij bij klanten hebben gedaan. Zo krijgt iedereen een goed beeld van wie wij zijn en wat wij kunnen.” Het assortiment is ook uitgebreid. Als een van de eersten in de regio is Tibben op grote schaal pvc-vloeren voor consumenten gaan verkopen. De vraag in het bedrijfsleven bestond al, maar vanwege het succes, de uitstraling en het gebruiksgemak is de pvc-vloer ook heel populair voor thuis.

Het enthousiasme straalt af van de jonge ondernemers. “Wij gaan uit van onze eigen kracht. Wij bieden vakkennis, kwaliteit, service en een goede prijs. Bovendien wordt hier veel gelachen in de winkel, zowel met de klant als met elkaar. Dat werkt gewoon prettiger.”

Wie jarig is, trakteert

Vanwege het jubileum gaat Tibben nog een keer een actie opzetten. Tot en met eind januari 2015 krijgen klanten 20 procent korting op pvc-vloeren en 20 procent korting op raamdecoratie van het huismerk. Op www.tibben.nl en via Facebook en Twitter is Tibben online te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.