aanleg fit4life beweegtuin gestart

Buurtbewoners en loonbedrijf Lindeboom zijn zaterdag gestart met de aanleg van de Fit4Life Beweegtuin aan de Plaatskamp in Dalfsen. Na een lange periode van voorbereiding zijn de middelen uiteindelijk beschikbaar gekomen om de wens van de buurt te realiseren.

Dankzij hulp van Woonstichting VechtHorst, Wilhelmus Frijling Stichting, Kern met Pit, de Rabobank, het Oranjefonds, Plaatselijk Belang Dalfsen, opbrengst van Nordic Walk-lessen door Mieke Kok, Statiegeldactie bij de Jumbo, Balans Fysiotherapie, Loonbedrijf Lindeboom, Gemeente Dalfsen en zelfwerkzaamheid van de buurtbewoners kan de Beweegtuin gerealiseerd worden.

Nu de grond afgegraven is, worden deze week de zes toestellen door IJreka geplaatst. Vervolgens zal dinsdag 23 december het kunstgras gelegd worden. Het is dus gelukt, voor de Kerst ligt de tuin er. De buurt is zeer content.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.