Home / archiefcentraal / 1500e zwemdiploma beerze bulten

1500e zwemdiploma beerze bulten

De 1500e zwemleerling heeft vorige week afgezwommen bij Zwemschool Beerze Bulten. Maylin van Engelen (4) mocht het 1500ste Z.O.N. diploma in ontvangst nemen uit handen van Bultje het Konijn van Beerze Bulten.

Maylin heeft haar diploma binnen drie maanden gehaald. Gemiddeld doen kinderen 25 lessen over hun A-diploma bij Beerze Bulten. Als ouder kun je kiezen om je kind meerdere lessen in de week te laten volgen, zoals Maylin heeft gedaan. Hierdoor kon Maylin heel snel haar diploma halen. Een reden voor Bultje om Maylin in het zonnetje te zetten.

“Bij Beerze Bulten volgen kinderen vanaf 4.5 jaar unieke lessen. Dit zijn zwemlessen van 2 uur per les. Uit ervaring blijkt dat de 2-uurs zwemlessen de meest effectieve vorm van zwemles zijn voor het A-diploma. Na 1 uur les krijgen de kinderen een korte pauze. Ze krijgen van de zwemonderwijzers een bekertje ranja en mogen even spelen. Dankzij de korte pauze kunnen de kinderen de zwemles prima volhouden”, aldus Johanneke Hagedoorn van Beerze Bulten. De kinderen leren bij Beerze Bulten zwemmen met de normen van Zwembond Z.O.N. (Zwemonderwijs Nederland). Deze zwembond is zowel nationaal als internationaal erkend.

Zwemschool Beerze Bulten

De visie van zwemschool Beerze Bulten is kindvriendelijk onderwijs, goede contacten, goede technische vaardigheden en een flexibel leer systeem. Ook in de vakanties van de kinderen wordt er bij Beerze Bulten zwemles gegeven. Vanaf januari kunnen kinderen op maandag, dinsdag en donderdag direct zwemlessen volgen. Ook is het mogelijk om op vrijdag, zaterdag en zondag de zwemles te volgen. Hiervoor is echter wel een wachtlijst.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.