Home / archiefcentraal / workshop interieur styling in de mozaiek

workshop interieur styling in de mozaiek

Suzanne van der Veen van Styling & Matching geeft op 6 november een workshop interieur styling in Kulturhus De Mozaïek in Lemelerveld. Toe aan verandering in je interieur? Weet je niet waar te beginnen of hoe? Wil je kleur toepassen, maar weet je niet welke of hoe? Dan is deze workshop iets voor jou. “Bij deze workshop gaan we dat gedeelte van jouw interieur dat je een nieuwe uitstraling wilt geven restylen.

Tijdens de workshop krijg je tips over de indeling van je ruimte, kleurgebruik, materialen en verlichting. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een zelfgemaakt moodboard en tal van interieuradviezen, ideeën, kleurstalen en een hoop inspiratie om thuis zelf aan de slag te gaan.”

Neem zelf een plattegrond en afmetingen van de ruimte mee, foto’s en afmetingen van de meubels die je na de restyling wil gebruiken. Dit mag ook op een tablet staan. De workshop duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Opgeven kan via info@kulturhuslemelerveld.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.