wethouder opent nieuwe kleedkamers svd

Afgelopen zaterdagmiddag is het geheel vernieuwde kleedkamercomplex van SV Dalfsen in gebruik genomen. Wethouder Maurits von Martels gaf het fluitsignaal waarna Henri Noordman van de bouwgroep een bal door de afgeplakte kleedkamerdeur schoot. Onder grote belangstelling werd vervolgens een rondgang gemaakt door het nieuwe complex. Aansluitend werden in de kantine de drie sleutelfiguren van de bouwgroep door voorzitter Jos Ramaker benoemd tot lid van verdienste. Maurits von Martels reikte de oorkondes en de bloemen uit aan Henri Noordman, Frans Nijenhuis en Alex Borger.

De kleedkamers vormden het slotstuk voor SV Dalfsen van de revitalisering van Sportpark Gerner. Gestart werd met een renovatie en uitbreiding van het clubgebouw, aansluitend werden de velden ge-upgrate en tenslotte kregen de kleedkamers een facelift. De gehele werkzaamheden hebben zo’n vier jaar in beslag genomen, waarbij een aanzienlijk deel door vrijwilligers is uitgevoerd. Gesteld kan worden dat de voorzieningen van SV Dalfsen met het gereedkomen van de kleedkamers weer toekomstbestendig zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.