weer vlooienmarkt in de diamanthal in balkbrug

Na twee succesvolle edities van de vlooienmarkt in de Diamanthal te Balkbrug, wordt op zaterdag 22 november weer de volgende markt gehouden. Al jaren wordt er in het winterseizoen van september tot en met april elke vierde zaterdag van de maand een druk bezochte markt met circa honderd standhouders gehouden.

Het aanbod van spullen is enorm en zeer divers. De koopwaar bestaat uit oud, verouderd, overjarig, antiek en curiosa, en hebbedingetjes. Ook verzamelaars vinden er dikwijls iets van hun gading. De sfeer is steeds erg gemoedelijk en ontspannen. Een grote groep vrijwilligers van de Stichting Paardensport Avereest runnen belangeloos deze markt.

De markt begint om 8.00 uur en is rond 13.00 uur afgelopen. De entree bedraagt een euro. Kinderen mogen gratis naar binnen. Rond de hallen is een ruime gratis parkeergelegenheid. Meer informatie vind je op www.diamanthal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.