Home / archiefcentraal / vv avereest 2 en 3 in het nieuw gestoken

vv avereest 2 en 3 in het nieuw gestoken

Het tweede en derde elftal van VV Avereest zijn volledig in het nieuw gestoken. De sponsorcommissie van VV Avereest is bijzonder trots op het eindresultaat van hun inspanningen voor wat betreft de kledingsponsoring van het tweede en derde elftal. “Na een periode van gesprekken en voorbereidingen met de huidige sponsoren van VV Avereest 2, Ferlin Plastic Automation uit Dedemsvaart en VV Avereest 3, Plus Nanning uit Balkbrug, was het begin september dan eindelijk zover. Hermen Wennemars, namens Ferlin, en Frank Nanning, namens Plus Nanning, werden uitgenodigd om het volledige kledingpakket van ‘hun’ team officieel te overhandigen.”

Namens de sponsorcommissie en het bestuur waren Robert Jan Hummel en Harold Mijnheer aanwezig om hun dank uit te spreken aan beide sponsoren. Beide bedrijven hebben zich opnieuw voor een periode van 3 jaren aan VV Avereest verbonden en daar is de club bijzonder trots op.

Nadat vorig seizoen het 1e elftal van VV Avereest al voorzien was van een volledig nieuw kledingpakket, zijn nu ook het tweede en derde elftal voorzien van het zelfde pakket en in de zelfde kledinglijn. Na overhandiging van het pakket, het tekenen van de contracten en het maken van de gebruikelijke foto’s, klonk er een luid applaus van de spelers, die daarmee de sponsoren hartelijk bedankten voor een gulle bijdrage.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.