Home / archiefcentraal / vlaggenlijn dalfsen toch geen wereldrecord

vlaggenlijn dalfsen toch geen wereldrecord

“We hebben alle documenten hierover opgestuurd naar het Guinness World Records team om hopelijk in hun boeken te komen met een record van de langste vlaggenlijn”, zegt Femke Sinnema. “Het duurde even voor daar een reactie op kwam, maar inmiddels hebben we begrepen dat wij het record nu toch helaas niet in handen hebben omdat er in Duitsland een vlaggenlijn is opgehangen van 17,6 km. Dus helaas geen wereldrecord… Maar wat ons betreft is deze actie toch zeker meer dan geslaagd! Het was geweldig om te zien hoeveel Dalfsenaren hebben geholpen en hele straten hebben samengewerkt om alle vlaggetjes op te hangen.”

Sinnema vervolgt: “Ook zag het dorp er hierdoor rondkom Koningsdag super feestelijk uit. We hopen daarom dat iedereen ook in 2015 weer enthousiast aan de slag gaat om zoveel mogelijk straten mooi te versieren. Er is nog tijd genoeg dus overleg met je buren en geef je nu alvast op voor de straatversiering.”

In 2015 vinden de Oranjefeesten in Dalfsen plaats op 25, 26 en 27 april. “De eerste activiteit staat echter dit jaar nog op het programma want op vrijdagavond 12 december organiseren wij de lampionnenoptocht tijdens het Moonlight Shoppen. Start van de lampionnen optocht is om 19.00 uur bij de molen. Uiteraard zal de optocht door de gezellige winkelstraten gaan en na afloop kunt u ook nog een kijkje nemen op de markt. Opgeven voor deze optocht is niet nodig, we zien u graag bij de start!”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.