Home / archiefcentraal / vechtdalcampings in race voor beste camping

vechtdalcampings in race voor beste camping

Vrijetijdspark Beerze Bulten in Beerze en camping De Koeksebelt in Ommen zijn genomineerd voor de camping van het jaar verkiezing van de ANWB. Dat meldt RTV Oost. Beerze Bulten is genomineerd in de categorie ‘mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen’. In de categorie ‘mooiste huuraccommodaties’ kreeg de De Koeksebelt een nominatie.

Ruim 15.000 mensen brachten naar een oproep van de ANWB een stem uit op zijn of haar favoriete camping. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het ANWB Camping Gala op woensdag 14 januari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.