the passion ommen column 6

Vorige week was het dan zo ver! Op zaterdag 25 oktober ging het benefietconcert van The Passion van start. Meer dan 80 vrijwilligers waren al vroeg in de veren om alles op te zetten en te versieren. En wat zag het er mooi uit! De concertzaal was in gereedheid gebracht en de grote zaal van de Kern zag er vrolijk uit, helemaal klaar voor de middag die in het teken zou staan van het kinderprogramma. Daarnaast was er een aantal standjes van christelijke boekhandel de Fakkel, Alpha-cursus, Reload en Vrijwilligersorganisatie De Kubus.

Om half 2, een half uur voor aanvang, werd er samen gelezen, gezongen en gebeden en gevraagd om een zegen voor de rest van de dag. Meteen daarna kwamen de eerste kinderen al binnen, het benefietconcert was officieel van start gegaan. Het middagprogramma was een groot succes, de ruim 70 kinderen genoten duidelijk van o.a. het poppentheater, meezingen, schminken, ballonkunstenaar en de springkussens. ’s Avonds stond in het teken van de wat oudere jeugd. Zij konden zich uitleven op verschillende vlakken. Hun energie konden ze kwijt bij het sumoworstelen en hun creativiteit bij de graffitiworkshop, de bakwedstrijd en de modeshow.

Het concertprogramma liep de hele dag door, en wat zaten er mooie optredens tussen! Goed gekozen en gespeelde nummers kwamen voorbij, het publiek genoot zichtbaar! Al met kijken we dankbaar terug op een geslaagde dag. Deze kon natuurlijk niet mogelijk worden gemaakt door de vele vrijwilligers en sponsoren die hun steentje hebben bijgedragen, bedankt allemaal! Jullie hebben je best gedaan, we hebben met z’n allen namelijk 2.500 euro opgehaald voor de Passion die volgend jaar maart zal plaatsvinden.

Voor een foto terugblik van deze dag verwijzen we graag door naar de site of de facebookpagina van The Passion Ommen. Ook wordt gewerkt aan een video van de dag. Tot over twee weken!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.