tentoonstelling de volierevriend

De vogelvereniging De Voliërevriend houdt op 13, 14 en 15 november weer haar jaarlijkse vogeltentoonstelling waar de mooiste vogels van onze vereniging worden tentoongesteld. Er zijn vogels bij van groot tot heel klein met onvoorstelbare mooie kleuren, de meeste van deze vogels zijn geboren in Nieuwleusen en omgeving. Alle vogels die tentoongesteld worden zijn allemaal in Nederland gekweekt en komen dus niet bij ons uit de natuur.

Deze show wordt gehouden in de Maranatha Kerk aan de Burg. Van der Grondenstraat 73, 7711HS in Nieuwleusen. Er zijn 20 inzenders waarvan 3 jeugd inzenders met een totaal van ± 220 vogels van diverse Pluimage. Er zijn Kanaries in diverse kleuren maar ook Tropische vogels. Verder vindt u op deze show Parkieten vanaf de welbekende Grasparkietjes tot de Australische parkieten, dus parkieten van groot tot klein.

De toegang voor de bezoekers jong en oud is gratis. De trekking van de grote verloting is zaterdag 15 november om 16.00 uur.

Openingstijden

Donderdag 13 November van 20.00 tot 22.00 uur.

Vrijdag 14 November van 14.00 tot 22.00 uur.

Zaterdag 15 November van 14.00 tot 16.00uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.