sv dedemsvaart 4 in het nieuw gestoken

Sinds het seizoen 2011/2012 zijn eetcafé de Kalkwieke en danscafé Enjoy van uitbater Henk Brand de sponser van SV Dedemsvaart 4. Na drie seizoen was het tijd voor een nieuw tenue en Henk heeft ervoor gezorgd dat het team er weer perfect bij loopt.

De combinatie tussen de horeca gelegenheden en het gezellige team van SV Dedemsvaart was snel gevonden, spelers van SVD 4 drinken er graag hun biertje en ook de jaarlijkse feestavonden worden er gehouden. Voorzien van een buffet, een activiteit en DJ maken de jongens er dan weer een geslaagde avond van onder toeziend oog van de sponsor.

Het team is Henk erg dankbaar voor het nieuwe tenue en hopen hier goede resultaten mee te boeken, ook de gezelligheid is hierin niet weg te denken, David Kroezen en aanvoerder Bram Brouwer gaven Henk als dank voor zijn sponsoring een bos bloemen en het nieuwe shirt van Dedemsvaart 4 in een fotolijst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.