Home / archiefcentraal / sportverkiezing ommen weer van start

sportverkiezing ommen weer van start

Op woensdag 21 januari 2015 worden in de theaterzaal van de Carrousel weer de jaarlijkse prijzen uitgereikt voor de sportverkiezing van de gemeente Ommen. Vanaf 20 november 2014 kunnen bewoners van de gemeente Ommen via de website www.sportverkiezingommen.nl weer nomineren.

Tot en met 20 december is er de gelegenheid nominaties aan te leveren. Wie wordt er de opvolger van Frank Schuttert (sportman), Sharon Hendriks (sportvrouw), Daphne Hendriks (sporttalent) en Dames OZC (sportploeg). Daarnaast is er nog de sportpluim, voor iemand of een organisatie die iets bijzonders heeft gedaan. Na 20 december zal de jury bestaande uit Jan Maat, Jeroen Dunnewind en Herman Nijman beslissen wie er doorgaan naar de finale. Vanaf 25 december kunnen dan de stemmen uitgebracht worden. Deze sluit op zondag 18 januari 2015 om 24.00 uur.

Ook dit jaar heeft de organisatie weer een bekende sportman weten te strikken om één van de prijzen uit te reiken. Jan Eise Kromkamp een bekend marathon schaatser en skeeleraar. Hij werd maar liefst driemaal Nederlands Kampioen op de skeelers in 1987 en 1988 op de marathon terwijl hij in 1997 winnaar werd van de zware 100 km van Hallum. Op de dunne ijzers won hij diverse klassieker waarvan de 200 km van de Rottemeren in 1991 de bekendste was.

Lees ook

USV ontvangt Vilsteren voor de beker

NIEUWLEUSEN – Na een aantal oefenwedstrijden staat zondag voor USV de eerste officiële wedstrijd van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.