Home / archiefcentraal / spetterende kerstdemonstratie in ommen

spetterende kerstdemonstratie in ommen

Groei & Bloei houdt op dinsdag 9 december een sfeervolle kerstdemonstratie in de theaterzaal van de Carrousel in Ommen. De Roosjes, Hennie Roozeboom en Betsie Roozeboom, nemen je mee en creëren prachtige kerstarrangementen op het podium. De demonstratie wordt van bloemrijk commentaar voorzien door Harriët Weitkamp. Na afloop zullen de gemaakte stukken worden verloot.

In de pauze is er gelegenheid om kerstdecoratiematerialen aan te schaffen. Meer informatie vind je op www.ommen.groei.nl Aanvang 20.00 uur in de theaterzaal van De Carrousel. Toegang voor leden van Groei & Bloei 5 euro per persoon en voor niet-leden 7,50 euro per persoon.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.