spetterende kerstdemonstratie in ommen

Groei & Bloei houdt op dinsdag 9 december een sfeervolle kerstdemonstratie in de theaterzaal van de Carrousel in Ommen. De Roosjes, Hennie Roozeboom en Betsie Roozeboom, nemen je mee en creëren prachtige kerstarrangementen op het podium. De demonstratie wordt van bloemrijk commentaar voorzien door Harriët Weitkamp. Na afloop zullen de gemaakte stukken worden verloot.

In de pauze is er gelegenheid om kerstdecoratiematerialen aan te schaffen. Meer informatie vind je op www.ommen.groei.nl Aanvang 20.00 uur in de theaterzaal van De Carrousel. Toegang voor leden van Groei & Bloei 5 euro per persoon en voor niet-leden 7,50 euro per persoon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.