slagerij van broekhuizen opent in dalfsen

“Wij zijn een volambachtelijk bedrijf waar alles nog zelf wordt geslacht en geproduceerd. Wij zijn ook een duurzaam bedrijf, dat wil zeggen dat al onze producten op puur natuurlijke basis gemaakt worden. Ons vee kopen wij in de streek en we weten precies wat ze te eten krijgen. Vele malen zijn wij Nationaal en Internationaal kampioen worst maken geweest en hopen de komende jaren dit door te kunnen voeren.”

Naast de streekproducten die Slagerij van Broekhuizen, verkoopt de slager ook wijnen (onder andere uit Italië) die zij zelf importeren. “Wij verkopen boerenkazen, onder andere van de Heileuver en diverse buitenlandse kazen. De Parmezaanse kaas en de Fontina kopen wij zelf in Italië. De olijfolie komt uit Piemonte, deze is ongezeefd en van eerste persing. Ook hebben wij diverse keren per jaar verse Italiaanse truffel.”

In de openingsweek heeft Slagerij van Broekhuizen diverse leuke aanbiedingen, zodat iedereen alvast kennis kan maken met hun producten. Wil je meer informatie? Kom dan langs in de slagerij aan de Prinsenstraat 33, bel 0529-467657, mail naar info@slagerijvanbroekhuizen.nl of kijk op www.slagerijvanbroekhuizen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.