Home / archiefcentraal / sinterklaas bij octo4kids

sinterklaas bij octo4kids

Niemand minder dan Sinterklaas kwam vrijdag met zijn Pieten klimmen en klauteren bij Octo4Kids. “Wat een ontzettend gezellig feest met veel kinderen, pepernoten, speculaas en natuurlijk cadeautjes”, laat Jeannet ter Haar weten. “En er is goed nieuws: Alle kinderen hebben laten zien dat ze alle belangrijke Pietenoefeningen goed onder de knie hadden en hebben daarom van Sinterklaas officieel het Pietendiploma gekregen.”

Even was het ook wel spannend, er was een ondeugende Piet die er met de schoenen van de kinderen vandoor was gegaan. Gelukkig kwam Sinterklaas deze Piet tegen op straat en heeft de Piet in zijn kraag gevat. Zo gingen alle kinderen met hun eigen schoenen weer naar huis. Sinterklaas vertelde dat hij er zelf ook van genoten heeft. Hij heeft al gezegd dat hij volgend jaar graag terug komt in het speelparadijs.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.