serious ommen welke doelen zijn belangrijk

Het landelijk bekende Glazenhuis van 3FM staat dit jaar in Haarlem. Maar ook in Ommen wordt er voor het tweede jaar een glazen huis op de markt geplaatst. Handelsvereniging Ommen (HVO) houdt iedereen op de hoogte met een column in Vechtdal Centraal.

‘Het is de bedoeling om geld in te zamelen voor een aantal lokale doelen. Eén van deze doelen is de duo fiets van wooncentrum de Hoekstee. De Hoekstee is een uniek kleinschalig woonzorgcentrum gelegen in het gezellige Ommen waar men dan ook lekker met de bewoners naar buiten kan. We zijn al met een aantal andere acties bezig geweest voor dit belangrijke doel, maar helaas is er nog niet voldoende geld ingezameld.

Als dit doel bereikt is hopen wij dat er geld over is voor één of misschien wel twee andere doelen. De voorbereidingen voor dit evenement zijn op dit moment in volle gang, en wij willen graag van de inwoners van Ommen weten welke doelen volgens hen ook belangrijk zijn. Laat dit weten door een mail te sturen aan herman@flater.nl zodat wij met de organisatie nog andere doelen kunnen uitzoeken voor een financiële bijdrage.

Serious Ommen vindt plaats op 20 en 21 december op de markt, terwijl er op 20 december in de stad de kerstmarkt van de HVO gehouden gaat worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.