ricardo brink weg bij start racing

Het raceseizoen 2014 heeft START Racing uit Nieuwleusen op een succesvolle wijze afgesloten. Rijder Ricardo Brink uit IJsselmuiden heeft tijdens de laatste wedstrijd op het circuit van Assen in de klasse Dutch Supersport 600 een welverdiende derde plek behaald tijdens een zwaar bevochten race. Het was meteen de laatste wedstrijd van Brink namens START Racing.

“Gedurende de periode dat Ricardo uitkwam voor START Racing heeft hij een enorme progressie gerealiseerd. Eén van de belangrijke doelstellingen van START Racing -te weten: jong talent een kans bieden voor het maken van een volgende stap in hun racecarrière en de rijder daarbij optimaal te begeleiden- heeft het team wederom in de praktijk waargemaakt”, laat Gea Gerrits namens het team weten.

“Door de grote progressie die hij heeft geboekt, heeft Ricardo aangegeven een volgende logische stap te willen maken en aankomend seizoen deel te willen nemen aan racewedstrijden op Europees niveau. Deelname aan het Europees kampioenschap valt echter niet binnen de beleidsvisie van START Racing. Ricardo gaat dan ook in goed overleg op eigen benen verder en het vertrouwde nest van START verlaten. Beiden zijn momenteel alweer volop bezig met de voorbereiding van het komende raceseizoen.”

Ricardo is het team dankbaar voor de kansen die START Racing hem dit seizoen geboden heeft. “Op een zeer collegiale en sportieve wijze hebben het team en de rijder gedurende 2014 een goede relatie opgebouwd en optimaal samengewerkt. Deze persoonlijke relatie tussen de teamleden en Ricardo zal dan ook zeer zeker blijven voortbestaan. We zullen nog veel van hem horen en START Racing gaat op zoek naar een nieuw talent!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.