rabobank verlengt samenwerking met lveld

Het Rabobank Jeugdtoernooi is inmiddels al jaren een welbekend toernooi voor de voetballende jeugd van vv Lemelerveld. Mede dankzij de Rabobank loopt de organisatie en uitwerking van het jeugdtoernooi elk jaar weer zoals het moet. VV Lemelerveld is dan ook bijzonder blij dat de Rabobank het contract met drie jaar heeft verlengd en dat ze nog jaren kunnen genieten van het Rabobank jeugdtoernooi.

“Als vereniging zijn we natuurlijk blij met het feit dat we een jeugdtoernooi kunnen organiseren met zo’n grote aantrekkingskracht in de regio, maar daarnaast is het voor de Rabobank zelf ook een teken van betrokkenheid bij lokale verenigingen. Niet voor niets is de Rabobank al sinds 2003 sponsor van onze vereniging. De sponsorcommissie is dan ook zeer blij met de contractverlenging die afgelopen zondag door Betsy Ramerman namens de Rabobank werd ondertekend.”

VV Lemelerveld kijkt dan ook met veel plezier uit naar de verdere samenwerking met de Rabobank Vaart en Vechtstreek en hoopt dat de samenwerking net zo vruchtbaar zal zijn als de afgelopen jaren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.