plaatsing brug lemelerveld vertraagd door regen

Door de aanhoudende regen van vandaag heeft de plaatsing van een nieuwe brug over het Overijssels Kanaal bij Lemelerveld vertraging opgelopen. Dat meldt RTV Oost.

De bedoeling was om de nieuwe brug vanmorgen om negen uur op zijn plek te schuiven, maar daar is pas aan het eind van de middag een start mee gemaakt. Zo rond 19.00 uur vanavond lag de brug bijna op zijn plek.

De werkzaamheden zijn vrijdag begonnen. Maandag zou het nieuwe wegdek, zodat er dinsdag weer auto’s overheen zouden kunnen. Of dat nu nog gehaald wordt is onduidelijk. De weg is tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het werk is via het internet te volgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.