Home / archiefcentraal / piet paulusma naar firezone dalfsen

piet paulusma naar firezone dalfsen

De bekende weerman Piet Paulusma komt vandaag, donderdag 20 november, naar Dalfsen. Hij opent dan het nieuwe tankstation van Firezone aan de Wilhelminastraat 78. Tussen 16.00 en 17.00 uur is Piet Paulusma aanwezig aan de Wilhelminastraat en kan iedere klant een gooi doen naar een tank gratis brandstof.

Iedereen die met twee dobbelstenen ‘dubbel’ gooit, krijgt een gratis tank, hoogstpersoonlijk door Piet Paulusma zelf volgegooid. En mocht dat niet lukken, dan kun je natuurlijk altijd nog op de foto met deze bekende Nederlander en maak je via Facebook nog een keer extra kans op een tank gratis brandstof. Altijd prijs dus bij Firezone.

Firezone

Firezone is een landelijke keten van onbemande tankstations. “We staan bekend om onze lage prijzen”, vertelt Peter Groen, directeur van Firezone. “Maar naast onze kortingen, die iedere vrijdag op Firezone Friday extra hoog zijn, houden we ook regelmatig ludieke acties. De dobbelsteen-actie is daar een goed voorbeeld van.” Voor andere acties van Firezone en voor een overzicht van alle stations kun je kijken op www.firezone.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.