Home / archiefcentraal / ovc21 bezig aan opmars in 4h

ovc21 bezig aan opmars in 4h

OVC’21 heeft dit weekend wederom drie punten gepakt. Ditmaal werd er met 2-5 gewonnen bij IJsselstreek in Deventer. Het team onder leiding van Hendri Zwinselman is bezig aan een goede serie. Het won voor de derde maal op rij.

In de eerste twintig minuten legde OVC’21 prima voetbal op de mat in Deventer. Uit enkele goede kansen werd slechts één keer gescoord en daarmee deed OVC’21 zichzelf eigenlijk tekort. In het kwartier voor de rust hield OVC’21 het hoge tempo niet meer vol. Het verslapte en hekkensluiter IJsselstreek komt meer in de wedstrijd. In de 40e minuut wordt het 1-1. Een Deventer buitenspeler brengt IJsselstreek op gelijke hoogte. Een minuut voor het rustsignaal komt OVC’21 wederom op voorsprong. Met 1-2 gaan beide team de kleedkamers in.

Na de rust trekken beide teams weer ten aanval. In de 52e minuut treft Van de Poel namens OVC’21 raak, na een aanval over links. Twee minuten later is het de beurt aan de thuisploeg. Zij maken de aansluitingstreffer en het kan weer alle kanten op.

Met een stand van 2-3 voerde de coach van OVC’21 enkele wijzigingen door. ‘‘In de 60e minuut ging ik wisselen. Ik bracht Nick Zandman erin.’s Ochtends heb ik met het team samen ontbeten en hij kwam te laat. Hij had zich verslapen. Om die reden begon hij als wisselspeler.’’, aldus OVC’21-trainer Hendri Zwinselman.

In het veld was Zandman wel gelijk wakker, want acht minuten na zijn invalbeurt bracht hij OVC’21 op 2-4. De marge was wederom twee doelpunten. Tien minuten voor het einde schiet diezelfde Zandman OVC’21 definitief in veilige haven. De 2-5 is onoverbrugbaar voor IJsselstreek en met deze treffer noteerde Zandman zijn tiende doelpunt van het seizoen.

Volgende week speelt OVC’21 thuis tegen Holten. Hekkensluiter IJsselstreek speelt dan bij stadsgenoot de Gazelle.

Programma 9 november:

Witkampers- SV Zwolle

OVC’21 – Holten

De Gazelle – IJsselstreek

Ulu Spor – Haarle

Broekland – Koninklijke UD

ABS – Diepenveen

Dalfsen – Fc RDC

Stand 4H:

1: Witkampers 8 – 24

2: SV Zwolle 7-14

3: Holten 8 – 14

4: Haarle 8-13

5:ABS 7 – 12

6: Broekland 8 – 11

7: FC RDC 8 – 11

8: OVC’21 8 -10

9: Koninklijke UD 8-9

10: Diepenveen 8-8

11: Dalfsen 8-8

12: Ulu Spor 8 – 8

13: De Gazelle 8 – 7

14: IJsselstreek 8 – 4

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.