Home / archiefcentraal / optreden sarabande in st brigittakerk

optreden sarabande in st brigittakerk

Vrouwenkoor Sarabande, onder leiding van Joan Jonkman, brengt zondag 14 december om 15.00 uur in de St. Brigittakerk in Ommen ‘A Ceremony of Carols’ van Benjamin Britten. “Dit meesterwerk is een van de mooiere werken voor Kerst. Het stuk is niet eenvoudig te zingen maar prachtig om naar te luisteren. De begeleiding door de harp is sfeerbepalend.”, zegt Wil van der Linde namens het koor.

“Sarabande uit Ommen, met leden uit Zwolle , Dalfsen, Heino, Nijverdal, Raalte, Ommen en Gramsbergen, is door de strenge selectie en vierjaarlijkse hertoetsing in staat ook dit werk goed ten gehore te brengen. Of er nu 3 of 4-stemmig gezongen wordt de balans in het koor is goed.” Uiteraard worden er ook Christmas Carols gezongen. De toegang is gratis. Na afloop wordt er een collecte gehouden.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.