Home / archiefcentraal / nieuwe piano voor excelsior dankzij unive

nieuwe piano voor excelsior dankzij unive

Een langgekoesterde wens van kleinkoor Excelsior uit Ommen is vorige week, dankzij de penningmeester in vervulling gegaan. Uit het Unifonds van Univé Ommen kreeg het koor geld om een nieuwe piano te kopen. Woensdag werd de piano officieel aan het koor overhandigd in basisschool het Koloriet in Ommen.

Het Unifonds is een fonds van en voor leden van Univé. Het fonds stelt jaarlijks een bedrag beschikbaar om projecten en instellingen met een breed maatschappelijk draagvlak te ondersteunen. De bijdrage per project is vastgesteld op een maximum van 1.000 euro.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.