Home / archiefcentraal / nieuwe editie repair cafe dalfsen

nieuwe editie repair cafe dalfsen

De technische heren van Repair Café Dalfsen, de enthousiaste meester-reparateurs, en een dame gewapend met naaimachine zitten op maandagmiddag 1 december weer klaar om mensen te helpen kapotte spullen weer aan de praat te krijgen. Vele koffiezetapparaten, boormachines en mixers hebben zij inmiddels een tweede leven kunnen geven. Ook met kapotte kleding is iedereen welkom. Het motto van Repair Café: Weggooien? Mooi niet! is dus al vele malen in de praktijk gebracht. Gaatje in een trui? Naad van een bloesje los?

Koffiezetter of stofzuiger kapot? Kom gerust langs! Reparatie is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage natuurlijk op prijs gesteld. Het Repair Café Dalfsen vindt plaats elke eerste maandag van de maand bij Kringloopbedrijf Noggus & Noggus. Het kringloopbedrijf is blij met de samenwerking met Repair Café, omdat de belangrijkste doelstelling van beide partijen grotendeels hetzelfde is: het tegengaan van de afvalstroom door spullen opnieuw te gebruiken. Ook het sociale aspect is voor beide belangrijk. Het Repair Café in Dalfsen is op 1 december van 13.00-16.00 uur bij Kringloopbedrijf Noggus&Noggus, Singel 19-23 Dalfsen. www.repaircafe.nl/vechtdal

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.