n348 bij lemelerveld deze week dicht

De provinciale weg N348 Raalte-Ommen is in verband met het vervangen van de brug bij Lemelerveld over het Overijssels Kanaal afgesloten tussen Raalte en Ommen van vrijdag 14 november 00.00 uur tot en met maandag 17 november 23.59 uur 2014. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N35, A28 en N340.

De wegomleiding wordt met borden aangegeven en is ook te zien op www.bereikbaar.overijssel.nl Lemelerveld is alleen vanuit de richting Raalte bereikbaar via de N348. Tijdens de afsluiting blijven aangrenzende bedrijven en woningen langs de N348 bereikbaar.

Nieuwe brug

De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werkt de provincie op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen en bruggen in Overijssel. Een van deze bruggen is de brug in de N348 over het Overijssels Kanaal bij Lemelerveld.

De huidige brug stamt uit 1955 en is aan het einde van zijn levensduur. De werkzaamheden betreffen het vervangen van het brugdek en het verbreden van de onderdoorgangen Kanaaldijk en Brugstraat. Om de afsluiting van de N348 zo kort mogelijk te houden vinden de werkzaamheden aan de brug zowel overdag als ’s nachts plaats. De voorbereidende werkzaamheden zijn op 6 oktober jl. gestart, het totale werk is medio december 2014 klaar.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de sloopwerkzaamheden van de bestaande brug en het inschuiven van het nieuwe brugdek. Op het Kroonplein wordt hiervoor een speciale plek ingericht. Bovendien worden er op zaterdag 15 november van 14.00 tot 16.00 uur gratis ijsmutsen uitgedeeld, zolang de voorraad strekt.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.overijssel.nl/bruglemelerveld

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.