Home / archiefcentraal / mhc dalfsen op bezoek bij wereldkampioen

mhc dalfsen op bezoek bij wereldkampioen

De Dalfser hockeyers hebben de afgelopen twee dagen iets unieks mee gemaakt. Maar liefs 160 leden en ouders hebben het Nederlands Dameselftal twee keer zien oefenen tegen Duitsland. De wereldkampioen speelde haar tweeluik op de velden van HC Zwolle. In drie touringcars, geregeld door Mark Eshuis, gingen de hockeyers van Dalfsen naar Zwolle, waar Oranje twee keer won van onze oosterburen.

Beide dagen kon met name de jeugd genieten van het vertoonde spel. Strafcornerkanon Maartje Paumen, ranke middenveldster Naomi van As en de frêle spitsen Ellen Hoog en Roos Drost, allen waren van de partij tijdens de druk bezochte oefenwedstrijden. De tweedaagse was de laatste voorbereiding op de Champions Trophy, welke eind november begin in Argentinië. Maar ook na de wedstrijden namen de Nederlandse sterren ruim de tijd om ook de Dalfser jeugd met een handtekening of foto naar huis te laten gaan. En op maandag was er zelfs na de wedstrijd een heuse jeugdpersconferentie, waar ook de Dalfser jeugd hun vragen stelden aan de nieuwe bondscoach Sjoerd Marijne en de speelsters Margot van Geffen en Lidewij Welten.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.