meeste fietsen cbs de zaaier goedgekeurd

Bij CBS De Zaaier in Nieuwleusen werd woensdag een fietsenkeuring gehouden en de meeste fietsen kwamen door goed doorheen. De school stuurde ons een verslag.

De meeste leerlingen waren op de fiets gekomen om deze te laten keuren. Er werd gekeken naar de technische staat van de fiets o.a. verlichting, reflectie en of alle onderdelen aanwezig waren en stevig vast zaten. De verkeersouders werden hierbij geholpen door ouders, twee oud- fietsenmakers en een fietsenmaker van Klinge tweewielers.

Het grootste gedeelte van de fietsen werden goedgekeurd. De kinderen kregen hiervoor een sticker met OKĖ die ze op hun fiets mochten plakken. Over twee weken is de herkeuring zodat dan alle kinderen met een goed gekeurde fiets naar school toe kunnen gaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.