makkelijker mantelzorgwoningen te plaatsen

Terwijl de oude zorginstellingen worstelen met het wankele beleid van de overheid, zien Arcabo en VechtdalInvest een gat in de markt met de bouw van mantelzorgwoningen en mantelzorgunits. Onder de naam Arcabo Mantelzorgwoningen beklonken 31 oktober jongstleden Anco Bosch van Arcabo en Jason Slagter van VechtdalInvest de samenwerking met een ferme handdruk.

De kosten van de gezondheidszorg moeten fors omlaag en het kabinet wil dat ouderen langer zelfstandig blijven wonen. Niet alleen de toegang tot verzorgings- en verpleeghuizen wordt bemoeilijkt, ook in de geestelijke gezondheidszorg wordt het aantal bedden de komende jaren sterk ingekrompen. Ook deze mensen moeten meer een beroep doen op mantelzorg.

Door deze ontwikkelingen verwachten beide ondernemingen een enorme belangstelling voor de woningen en units die op maat worden gemaakt en aangepast kunnen worden aan iedere zorgbehoefte en beschikbaar budget.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de afronding van de website en de bouw van 2 demomodellen die in de nieuwe showroom van Arcabo worden tentoongesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.