lemelerveld overtuigt tegen achilles12

Lemelerveld heeft zondag drie punten bijgeschreven. Op eigen veld werd er een knappe 4-0 overwinning geboekt tegen Achillles’12.

Lemelerveld was de eerste twintig minuten de sterkste partij op eigen sportpark Heidepark. Opponent Achilles’12 kwam niet aan voetballen toe en Lemelerveld legde ze de wil op. Na acht minuten was het raak door Stijn Kogelman en tien minuten later verdubbelde Robin Morrenhof de score na een goede counter-aanval. ”Na de twintigste minuut kregen wij het lastiger. Je kan immers niet negentig minuten zo sterk spelen als wij in de eerste twintig minuten gedaan hebben,” aldus Lemelerveld-trainer Edwin Duim. Met af en toe wat kunst- en vliegwerk haalt Lemelerveld met 2-0 de rust.

Na de rust knokt Achilles nog voor wat het waard is. ”Daar gaan een gegeven moment de koppie’s hangen en dan krijgen wij ook nog wat kansen in de slotfase”. Lemelerveld slaat in de slotfase genadeloos toe. Tien minuten voor tijd kopt Danny Berghuis uit een corner de 0-3 binnen en in de 89e minuut brengt Jeroen Exel, na een aanval over rechts, de 4-0 op het scorebord.

De 4-0 overwinning is opvallend te noemen als je kijkt naar de resultaten van Lemelerveld. Er worden, op de wedstrijd tegen Helios na, lauter kleine nederlagen geleden of minimale overwinningen geboekt. ”Wij spelen voor het eerst in de tweede klasse en zoeken nog naar wat kunnen bewerkstelligen. Wij moesten ons aanpassen aan het niveau en vandaar uit kunnen wij zien wat er mogelijk is. Dat gaat al best goed, want wij zijn, als we de off-day tegen Helios niet meerekenen, nog niet weggespeeld door de tegenstanders,” besluit Duim.

Volgende week is een belangrijke speelronde voor het team van Duim. Dan wacht de uitwedstrijd tegen hekkensluiter KOSC. Een belangrijk duel als het gaat om de plekken die degradatie aangeven.

Onderste gedeelte 2J

11: Wijhe’92 11-10

12: Lemelerveld 11-9

13: PH Almelo 11-8

14: KOSC 11-8

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.