lemelerveld blijft hekkensluiter

Lemelerveld heeft tegen de nummer twee WSV een kleine nederlaag geleden. Het werd 1-2 voor de bezoekers uit Apeldoorn ‘‘Het is jammer dat wij geen punt hebben kunnen pakken, want wij gaven WSV goed partij,’’ vertelde Lemelerveld-trainer Edwin Duim.

Het geluk zit het team van Edwin niet mee. ‘‘ We verliezen telkens met een kleine nederlaag, terwijl wij de tegenstander het vaak erg lastig maken. Het is jammer, want wij hadden zeker een punt verdiend tegen WSV. Het ontbreekt ons aan geluk,’’ aldus Duim over de positie als hekkensluiter in het klassement .

Na een goed halfuur komt Lemelerveld op voorsprong. Jasper Gerritzen verschalkt de doelman van WSV en brengt Lemelerveld in euforie. Die euforie doet Lemelerveld snel de das om, want amper een minuut later schiet Mark Kroes namens WSV de 1-1 binnen. ‘‘Dat gebeurt overal. Hoe vaak zie je wel niet op teletekst dat er snel achter elkaar scoort. Na een doelpunt ben je euforisch, let je wat minder op en is de tegenstander wat scherper.’’, verklaarde Duim de tegentreffer. Tot de rust heeft Lemelerveld het lastiger tegen WSV. Duim:‘‘Wij waren zoekende na de tegentreffer.’’

Na een uur spelen komen de gasten op voorsprong door Ife Oduguwa. De 1-2 na een uur spelen komt tot stand uit een corner. ‘‘Daarna ga je vol op de aanval en krijgt WSV wat meer ruimte en moest onze doelman nog een paar keer ingrijpen.’’, aldus Duim over het laatste halfuur.

Over twee weken gaat Lemelerveld op bezoek bij middenmoter SDC’12.

Ranglijst 2J:

1: Tubantia 9-25

2: WSV 9-21

3: Helios 9-19

4: Stevo 9-18

5: Voorwaarts 9-13

6: SDC’12 9-11

7: Suryoye 9-10

8: Schalkhaar 9-10

9: Achilles’12 8-9

10: Wijhe’92 9-9

11: Overwetering 9-8

12: PH Almelo 9-8

13: KOSC 8-5

14: Lemelerveld 9-5

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.