lemele medekoploper door punt

Lemele heeft aan de thuiswedstrijd in klasse 4D tegen ASV ’57 een punt overgehouden, het werd 2-2. Vorige week won Lemele de uitwedstrijd tegen Rijssen Vooruit nog makkelijk met 0-5. ASV won vorige week nog met 3-2 van DKB.

Lemele keek al razendsnel tegen een achterstand aan. Al na twee minuten spelen wist ASV het doel te vinden. Na een half uur was het alweer raak, 0-2. Het leek zo een kansloze middag te worden voor Lemele op sportpark ’t Zandeinde. Kort voor rust wist Lemele echter te scoren. William te Winkel, alias wortel, wist het net te vinden en de wedstrijd kon weer alle kanten op. 1-2 was de ruststand.

Na rust was het al snel raak voor de mannen uit Lemele. De thee in de rust had Ronald Lammerink goed gesmaakt, want al na twee minuten wist hij te scoren, 2-2. Dit bleek tevens de eindstand.

Doordat koploper Avereest verloor van DKB met 1-0 klimt Lemele nu naar de koppositie. Door de overwinning van Lemele loopt het nu maar liefst zes punten uit op concurrent ASV. Zo is klasse 4D nu razend spannend doordat Lemele en Avereest samen aan kop gaan met ieders 21 punten. DKB volgt op de derde positie met 19 punten. Volgende speel speelt Lemele de uitwedstrijd tegen DKB, een mooi affiche. ASV speelt dan thuis tegen SVVN.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.