Home / archiefcentraal / koen en laure nemen piepenplasdorp over

koen en laure nemen piepenplasdorp over

Dit jaar was het de beurt aan ‘Prins Bas van de Piepenplas’ en Jeugdprinses ‘Roos Grandioos de laatste’ om af te treden. Zij droegen de scepter over aan neef Koen Herbrink die opkwam in een hele grote sportschoen en Jeugdprinses Happy Laura de 1e, die nu een jaar lang mogen regeren over het Piepenplasdorp.

De middag werd nog even voortgezet met een leuke dansclinic (born to move) van Sportrijk uit Ommen, leuke ballonnenclowns en natuurlijk huis DJ King size drive in. Na deze middag kon iedereen terugkijken op een geslaagd carnavalsjaar, maar ook zeker weer uitkijken naar het aankomende jaar. Benieuwd wat er te doen is? www.piepenplas.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.