koen en laure nemen piepenplasdorp over

Dit jaar was het de beurt aan ‘Prins Bas van de Piepenplas’ en Jeugdprinses ‘Roos Grandioos de laatste’ om af te treden. Zij droegen de scepter over aan neef Koen Herbrink die opkwam in een hele grote sportschoen en Jeugdprinses Happy Laura de 1e, die nu een jaar lang mogen regeren over het Piepenplasdorp.

De middag werd nog even voortgezet met een leuke dansclinic (born to move) van Sportrijk uit Ommen, leuke ballonnenclowns en natuurlijk huis DJ King size drive in. Na deze middag kon iedereen terugkijken op een geslaagd carnavalsjaar, maar ook zeker weer uitkijken naar het aankomende jaar. Benieuwd wat er te doen is? www.piepenplas.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.