kick off samenloop voor hoop ommen

Burgemeester Ahne van Ommen is op 11 november aanwezig bij de Kick Off Bijeenkomst van de SamenLoop voor Hoop. Deze Kick Off is het startsignaal van de SamenLoop voor Hoop Ommen 2015. Vanaf dat moment kunnen teams zich inschrijven voor de 24-uurs estafetteloop op 13 en 14 juni 2015. Dit om geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding. De Kick Off Bijeenkomst is om 19:15 uur bij Octo4Kids te Ommen. Laat u informeren over de SamenLoop en schrijf u ter plekke in.

Tijdens de inspirerende Kick Off bijeenkomst bij Octo4Kids blikt de organisatie kort terug op de eerste SamenLoop voor Hoop. Toen is er maar liefst €119.312,57 opgehaald. Maar ze blikken vooral vooruit naar de SamenLoop voor Hoop in Ommen op 13 en 14 juni 2015. Kom langs en laat u enthousiasmeren om mee te doen, door te lopen, te doneren of door te sponsoren (financieel of materieel).

Het startsein voor de SamenLoop voor Hoop Ommen wordt gegeven door burgemeester Ahne van Ommen. Vanaf dat moment kunnen teams zich inschrijven. Dit kan tijdens de Kick Off, maar ook via www.samenloopommen.nl

SamenLoop voor Hoop

De Samenloop is een evenement vóór en dóór mensen die op de één of andere manier met kanker in aanraking zijn gekomen. Tijdens dit evenement wandelen teams van gemiddeld 10 tot 15 personen 24 uur lang in estafettevorm. Dit lopen is een symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Het doel van de SamenLoop voor Hoop is het inzamelen van geld voor het KWF Kankerbestrijding voor wetenschappelijk onderzoek, waardoor voor iedereen de kans op genezing steeds groter wordt. Maar het is ook een feestelijke en braderieachtige happening om het leven te vieren! (Ex)kankerpatienten worden deze dag extra in het zonnetje gezet en er is aandacht voor en informatie over uiteenlopende facetten van kanker. Jong en oud, familie, vrienden, collega’s, (sport-)verenigingen, iedereen uit de omgeving kan weer meedoen.

Locatie Kick Off Vanaf 19:15 uur staat de koffie klaar bij Octo4Kids (Haven Oost 32, 7731 GT Ommen). Om 19:45 uur start het officiële programma. Tijdens de bijeenkomst kunt u zich inschrijven. Dit kan echter ook via onze website: www.samenloopommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.