joke kampioen a klasse nk bloemschikken

Ze moest aan de hand van het thema “Natuurlijke elegantie” een groot korenschoof gebonden boeket maken. De bloemen mochten op geen enkele manier voorbereid worden. Dus meenemen naar de wedstrijd zoals je ze plukt of koopt.

Joke maakte in ruim een uur een prachtig bloemarrangement. Van de vakjury kreeg ze een hoge waardering op creativiteit, techniek, compositie en thematische invulling. Ze werd daarmee met vlag en wimpel eerste in de A-klasse.

Ze is lid van Floridus in Hoogeveen. Een hele goede Studieclub Bloemschikken. Want in de A-SelectKlasse werd studieclubcollega Ymke Boelema uit Emmen tweede. Nog een klasse hoger, de EreKlasse, werd Rita Lindenburg uit Zuidwolde eveneens tweede. Dus net geen amateurkampioen van Nederland. Dit lukte Adrie Aalbers uit Balkbrug vorig jaar wel. Zij deed nu niet mee en genoot langs de zijlijn van de prestaties van haar bloemschikcollega’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.