Home / archiefcentraal / joke kampioen a klasse nk bloemschikken

joke kampioen a klasse nk bloemschikken

Ze moest aan de hand van het thema “Natuurlijke elegantie” een groot korenschoof gebonden boeket maken. De bloemen mochten op geen enkele manier voorbereid worden. Dus meenemen naar de wedstrijd zoals je ze plukt of koopt.

Joke maakte in ruim een uur een prachtig bloemarrangement. Van de vakjury kreeg ze een hoge waardering op creativiteit, techniek, compositie en thematische invulling. Ze werd daarmee met vlag en wimpel eerste in de A-klasse.

Ze is lid van Floridus in Hoogeveen. Een hele goede Studieclub Bloemschikken. Want in de A-SelectKlasse werd studieclubcollega Ymke Boelema uit Emmen tweede. Nog een klasse hoger, de EreKlasse, werd Rita Lindenburg uit Zuidwolde eveneens tweede. Dus net geen amateurkampioen van Nederland. Dit lukte Adrie Aalbers uit Balkbrug vorig jaar wel. Zij deed nu niet mee en genoot langs de zijlijn van de prestaties van haar bloemschikcollega’s.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.