hhc verspeelt punten tegen amateurs ajax

HHC Hardenberg heeft vandaag in eigen huis gelijkgespeeld tegen de amateurs van Ajax, het werd 1-1. Het beloof vooraf een spannende wedstrijd te worden, want beide ploegen bezetten een plek in de middenmoot. HHC stond echter twee plekken boven Ajax.

HHC begon de wedstrijd voortvarend. Het oogde feller dan Ajax en het zette veel druk op de goal van de tegenstander. Onder meer Penterman, Krohne en Kobussen waren dicht bij de openingstreffer, maar keeper Schmitz van Ajax hield zijn doel schoon. Vlak voor rust kreeg Eloisghiri van Ajax nog een grote kans op de 0-1, maar de ruststand was 0-0.

Na rust ging HHC verder met waar het gebleven was, namelijk het druk zetten op Ajax. De tegenstand van Ajax werd echter steeds groter en in de 66e minuut leidde dit tot de 0-1. Mimoun Eloisghiri zette de bezoekers op voorsprong. HHC liet het er echter niet bij zitten en zocht de aanval. Een dot van een kans voor open goal werd zelfs gemist. Pas in de 88e minuut wist HHC te scoren. Het was invaller Sargon Gouriye die het net vond, 1-1 met nog maar een paar minuten te spelen. In de laatste minuut kregen de mannen uit Hardenberg nog een vrije trap op een gevaarlijke plek, maar er werd niet raakgeschoten.

Zo wint HHC weer niet. Het bezet de achtste positie met 15 punten. Ajax staat twee plekken lager. Volgende week speelt HHC weer tegen een directe concurrent. Dan gaat het op bezoek bij Rijnsburgse Boys dat één positie lager staat. Ajax speelt dan tegen laagvlieger Excelsior Maassluis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.