hhc overklast hatto heim in strijd om de beker

In de strijd om de districtsbeker heeft HHC Hardenberg in eigen huis met speels gemak gewonnen van Hatto Heim, het werd 9-0. Hatto Heim komt uit in de derde klasse en de wedstrijd tegen topklasser HHC leek vooraf al kansloos.

Erg lang hoefde HHC niet te wachten op haar eerste doelpunt. Willem Janlouw wist een voorzet binnen te werken, 1-0. Tien minuten later werd de score verdubbeld door Gersom Klok die de keeper verschalkte met een laag schot. Vanuit een corner kopte Koos Werkman de 3-0 binnen. Willem Janlouw moest het veld verlaten vanwege een blessure, Rob van der Leij was zijn vervanger. Hij liet zich direct zien door vlak voor rust de 4-0 te maken.

Vijf minuten na rust ging HHC verder met waar het gebleven was en dat was scoren. Dennis Krohne maakte de 5-0. Drie minuten later kopte diezelfde Krohne de 6-0 binnen. In de 64e minuut werd de zevende goal gemaakt door Koos Werkman. Zo’n tien minuten voor tijd schoot invaller Sargon Gouriye de bal van afstand binnen, 8-0. In de 87e minuut mocht Dennis Krohne zijn derde van de avond maken na een prima voorzet, 9-0. De 10-0 werd Hatto Heim bespaard.

Zo wint HHC met speels gemak van Hatto Heim met 9-0. Een al vooraf kansloos lijkende missie voor Hatto Heim is uitgelopen op een doelpuntenfestijn in het voordeel van de mannen uit Hardenberg. Door de overwinning gaat HHC naar de volgende ronde in de strijd om de districtsbeker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.