gewonden bij botsing op n340

Bij een ongeluk tussen drie auto’s op de kruising van de Parallelstraat met de Hessenweg in Oudleusen zijn zaterdagochtend drie gewonden gevallen. Twee van de drie auto’s raakten zwaar beschadigd en de derde auto werd geschampt en liep lichte schade op.

Omstreeks 10.45 uur reed een 74-jarige man uit Dalfsen vanuit Ommen richting Dalfsen. Ter hoogte van Om de Landskroon wilde de man linksaf slaan. Vermoedelijk zag hij daarbij een tegemoetkomende auto over het hoofd. En frontale aanrijding was het gevolg. De 74-jarige man raakte gewond bij het ongeval, evenals de inzittenden van de andere auto, een 50-jarige vrouw uit Dalfsen en een 36-jarige vrouw uit Zwolle. Alle drie zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een derde auto werd beschadigd, maar de bestuurder raakte niet gewond. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft een onderzoek ingesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.