Home / archiefcentraal / gerrit ekkelkamp 40 jaar bij sc lemele

gerrit ekkelkamp 40 jaar bij sc lemele

Gerrit Ekkelkamp is vorige week tijdens de Algemene Leden Vergadering van SC Lemele in het zonnetje gezet. Hij zit namelijk al veertig jaar bij de club. Ook Gerrit Dijk en Wim Mijnheer werden in het zonnetje gezet.

Naast de vaste agendapunten gaf voorzitter Berry Nijboer uitleg over de aankomende realisering van het nieuwe sportpark en de aanleg van een kunstgrasveld en multifunctioneel pupillenveld. Secretaris Ina Boezelman schetste in haar jaarverslag een mooie opsomming van de diverse activiteiten en bijzondere gebeurtenissen binnen de vereniging. Een van de hoogtepunten was het bereiken van de promotiewedstrijd van het eerste elftal.

Er werden drie personen gehuldigd, namelijk Gerrit Dijk (40), Gerrit Ekkelkamp (40) en Wim Mijnheer (25). Allen werden hiermee in het zonnetje gezet. Gerrit Ekkelkamp uit Ommen werd in 1974 als trainer aangesteld en bekleedde die functie zeven jaar. Van 1987 tot 1996 was hij voorzitter van de vereniging en hierna was hij nog drie jaar jeugdvoorzitter. Ook nu nog is betrokken bij de vereniging en is hij meestal te zien als supporter bij de thuiswedstrijden van SC Lemele.

Lemele kijkt terug op een prachtig seizoen en staat goed in de steigers voor de komende jaren.’

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.