Home / archiefcentraal / geluidsklachten trefkoele buurt klacht

geluidsklachten trefkoele buurt klacht

Dat meldt RTV Oost.

Veltmaat woont al 45 jaar tegenover de Trefkoele. Samen met vijf buurtbewoners is hij in overleg met de Trefkoele+. Hij heeft er vertrouwen in dat de overlast zal afnemen. “We hebben afgesproken dat als we klachten hebben, dat ook meteen bij de Trefkoele+ melden”, zegt hij. “Ze willen ook wel wat veranderen, maar ze moeten wel weten wat er precies aan de hand is. Vandaag hebben we ook weer een gesprek naar aanleiding van de handbalwedstrijd afgelopen weekend. Ook toen hebben we weer veel last van het geluid gehad.” Binnenkort is er weer een groot evenement in de Trefkoele+. De gemeente doet dan geluidsmetingen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.