geen lelieshow meer in lemelerveld

“Er wordt wel nagedacht om de lelie wellicht op een andere manier te promoten, want de reacties van de bezoekers waren de afgelopen jaren louter positief. Maar een Lelieshow zoals de afgelopen vijf jaar is verleden tijd.”

Henri Huetink: “Omdat we deze bloemenshow met maar twee bedrijven organiseren, blijkt dit toch wel een forse belasting van onze tijd te zijn. Daarnaast is de bedrijfsdrukte van één van de bedrijven, Huetink Lelies, de laatste jaren behoorlijk toegenomen vanwege de oogst van de eerstejaars plantuien. Gecombineerd met een gestaag teruglopend bezoekers aantal (de meeste mensen hebben het wel na één keer gezien), ondanks extra promotie inspanningen de laatste jaren, deed ons besluiten een punt achter de lelieshows bij Reimink te zetten.”

Heutink vervolgt: “Echter, wij als kwekers vinden het wel belangrijk om ons mooie product te laten blijven zien. Daarover wordt nagedacht. Volgend jaar willen we zeker met iets op de proppen komen om op een andere wijze het product lelie te laten zien. Wordt vervolgd dus.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.