eshuis in race voor ondernemer van het jaar

Er is gekeken naar criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Na een selectie uit de ruim 60 aanmeldingen zijn de bedrijven uiteindelijk genomineerd.

Genomineerd als Starter van het jaar zijn Fideo uit Zwolle, Move4mobile uit Gramsbergen en Quickboats Europe BV uit Wezep.

Alle zes ondernemers presenteren zich op 27 en 28 november aan de vakjury, bestaande uit de voorzitter van de MKB Regio Zwolle Ben Reuvekamp, VNO-NCW Regio Zwolle voorzitter Jur Zandbergen, Rabobank IJsseldelta directeur Klaas Feenstra, Kamer van Koophandel Gerard den Ouden, MKB Regio Zwolle bestuurslid Edwin Peterman en de winnaar van vorig jaar: Yvo Hütte van Safety Group.

De verkiezing is een initiatief van MKB-Regio Zwolle, samen met Kamer van Koophandel, VNONCW Regio Zwolle en Stichting Metropool Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.