Home / archiefcentraal / ekkelenkamp voorziet ozc 4 van tassen

ekkelenkamp voorziet ozc 4 van tassen

Door een ‘sponsorfoto’ met het restaurant als decor heeft Ekkelenkamp Lunch-Diner-Patisserie OZC 4 officieel voorzien van nieuwe tassen. ‘Het Vierde’ toonde haar waardering middels een mooie bos bloemen en het nuttigen van een ferme ijsco bij de ijssalon. Ekkelenkamp is naast een restaurant voor lunch en diner ook een patisserie met een ruim aanbod gebak, taarten en andere lekkernijen.

Ekkelenkamp begon in 1938 als bakkersbedrijf. Midden jaren ’50 stopte het met brood en banket en richtte de zaak zich op patisserie en ijs. Het softijs van Ekkelenkamp geniet tot de dag van vandaag nog steeds grote bekendheid in de regio.

Het familiebedrijf floreerde en in 1976 nam de 2e generatie de zaak over, waaruit een uitbreiding van de Lunchroom & Petit restaurant ontstond. Zo’n drie jaar geleden trad de 3e generatie aan en onderging het bedrijf een verbouwing om de zaak wederom in een bij-de-tijds-jasje te steken. Daarbij werd ook de huidige vastgelegd: Ekkelenkamp Lunch-Diner-Patisserie.

OZC 4 spint garen bij de goede contacten met “de bekende ijssalon ten zuiden van de Vecht-brug.” en zal met trots de geel-zwarte tassen dragen, hopelijk dit seizoen vaak gevuld met drie punten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.