eigenaar zwemcentrum dalfsen overleden

Benny Mensink, de nieuwe eigen van Zwemcentrum Dalfsen, is overleden. Mensink overleed dinsdag bij een noodlotting ongeval op de A28 bij Assen. De zwemlessen zijn daarom komende week geannuleerd. Dat meldt RTV Oost.

Mensink werd dinsdag geraakt door een band die was losgeschoten van een vrachtwagen. Hij overleed ter plekke.

Benny Mensink nam het zwemcentrum in Dalfsen over na het faillissement. De gedupeerde ouders kregen tegen kostprijs zwemles voor hun kinderen. Ook werden de eerste vier weken de zwemlessen gratis gegeven. De ouders waren zeer te spreken over de nieuwe eigenaar en waren blij dat de rust was teruggekeerd.

Een curator is nog steeds bezig met de afwikkeling van het faillissement van het zwemcentrum. Tientallen ouders hebben geld vooruitbetaald voor de zwemlessen die ze niet hebben gekregen. In totaal is er voor enkele tonnen aan ‘zwemgeld’ verdwenen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.