dikke cheque voor kantine usv

De Supportersvereniging USV heeft vorige week tijdens haar Algemene Ledenvergadering een cheque van maar liefst 12.500 euro overhandigd aan de voetbalvereniging USV. Het geld is voor de aanschaf van nieuw kantinemeubilair. Reden voor het enorme bedrag is het 40-jarig bestaan van de supportersvereniging, op 19 november.

Eerder dit jaar, op 17 mei, werd het 40-jarig jubileum al gevierd met een parashow op sportpark Hulsterlanden. Leden en niet-leden werden toen in de gelegenheid gesteld een zogenoemde tandemsprong te maken. Maar liefst dertig liefhebbers hebben van deze unieke mogelijkheid gebruik gemaakt. En voor die mensen die Nieuwleusen wel vanuit de lucht wilden aanschouwen, maar liever niet onder een parachute, bestond toen de mogelijkheid een helikoptervlucht te boeken. Hiervan hebben 120 personen gebruik gemaakt. De doelstelling om een evenement te organiseren dat nog niet eerder in Nieuwleusen had plaatsgevonden was hiermee bereikt. Het spektakel werd een groot succes.

Met dit grootse gebaar gaf de Supportersvereniging eens temeer uiting aan datgene wat in de statuten staat beschreven, te weten het verlenen van morele en financiële steun aan de voetbalvereniging USV. De cheque werd door een viertal dames overhandigd aan de voorzitter van USV, Peter Meijerink. De dames Henna Kragt, Marry Tuten, Trijnie Harreveld en Renate v.d. Vegte (helaas was Saskia Kootstra wegens ziekte verhinderd) zijn namelijk de stuwende kracht achter een aantal acties waarmee de Supportersvereniging USV financiële middelen verkrijgt.

Tijdens dit jubileumjaar had de Supportersvereniging nog een tweede doelstelling

en dat was de grens van 400 leden passeren. Tijdens de ledenvergadering werd kenbaar gemaakt dat ze ook daarin zijn geslaagd. Het 400e lid, in de persoon van Johan Hofman, is onlangs op de ledenlijst bijgeschreven. Johan werd vanwege deze mijlpaal in het zonnetje gezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.